За жената

5 идеи да изненадаме любимия мъж

Ако имате нужда да разнообразите любовната ви връзка, то явно е дошъл моментът за изненадите. Разбира се, баналното червено бельо или интересна секс играчка са варианти, но е добре да знаете и още няколко трика, с които да поднесете приятна изненада за мъж. Представяме ви пет интересни идеи за това как да сюрпризирате любимия си човек.

1 – Промяна на поведението. В случай, че до този момент сте били скромно и стеснително момиче, то имате възможността да се превърнете в истинска тигрица и секс богиня, с което ще се харесате на мъжа до вас. А може и обратното, от звяр и бунтарка да се превъплътите в скромна и послушна девойка, която да изпълнява всички желания на човека до себе си.

2 – Домашен порядък. Обикновено заради професионалните ни ангажименти и вечната липса на време, ние не обръщаме внимание на хаоса в дома ни. Очакваме от него да пусне прахосмукачката или да измие чиниите, тъй като нямаме време да сложим всичко в ред. Изненадайте го, като си вземете почивен ден и се погрижите за цялата тази работа.

3 – Купете мечтания подарък. Поради липса на финансови средства, той все не успява да получи желаната въдица, лодка, компютър или смартфон. Купете мечтания подарък и му го връчете дори без да има специален повод. Той ще бъде много благодарен и ще ви върне жеста.

4 – Смяна на имиджа. Променете цвета на косата или прическата си. Изберете друг стил на обличане и се погрижете да изглеждате различно. Всичко това трябва да се направи неочаквано, за да има ефект. Тук обаче не забравяйте, че когато сменяте имиджа си, е нужно новият да ви подхожда.

5 – Отидете заедно на мач. Ясно е, че не сте запалени по футбола, но един път в живота си може да направите компромис и да отидете заедно на футболен мач. Желателно е да облечете фланелка с цвета на любимия му отбор, а защо не да закичите и едно шалче.

Всички тези неща ще се харесат на мъжа до вас. Най-интересното е, че наглед малките изненади правят големи неща и заздравяват отношенията ви. Пробвайте от горните идеи и ще се уверите в положителното им въздействие върху обичания от вас човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest